Steinel

STEINEL - Made in Europe’ er Europas eneste tilbageværende producent af produktkategorien Varmluftpistoler og Limpistoler. Al R&D sker fra udviklingscentre i Tyskland, Tjekkiet og Schweiz og al produktion er placeret på egne fabrikker i Tyskland, Schweiz, Rumænien og Moldova. STEINEL råder over mere end 70.000 m² fabriksarealer inklusive hovedkvarter, og beskæftiger omkring 1.500 medarbejdere.

Pålidelighed der opfylder  professionelle krav

Professionel varmluftpistol fra STEINEL

Som pioner inden for varmluft-teknologi har vi i flere årtier arbejdet med intelligente værktøjsløsninger, som anvendes af millioner af tilfredse kunder. Med vores nye generation af varmluftpistoler har vi ikke alene forbedret teknik og design, men vores kunders specifikke krav har haft aktiv indflydelse på udviklingen.  

 

Velkommen til en ny dimension indenfor varm limning

Professionel Varmlimpistoler fra STEINEL

STEINELS mangeårige erfaring med udvikling af varmlimpistoler og kontinuerlige høje krav fra branchen har idag resulteret i de ypperste produkter til industri og håndværk. De tekniske komponenters høje kvalitet samt de mange funktionelle, ergonomiske og praktiske detaljer muliggør anvendelse til næsten alt arbejde med utallige anvendelsesmuligheder. 

Se produkter

Lavet til at skabe.

Professionel udstyr til privatbrug

Moderne, ergonomisk og med overlegen teknik – sådan er den nye generation af varmluftblæsere fra STEINEL. Som pioner og markedsførende inden for denne teknologi sætter STEINEL endnu en gang standarden med den nye generation. Det betyder Electronic Control for dig: Keramisk varmer med levetid op til 600 timer. Det komplette STEINEL-tilbehør kan anvendes, inklusive HL-Scan. Mulighed for højere arbejdstemperaturer. Beskyttelse mod overophedning ved brug af reduktionsdyser 

Se produkter

Moderne limning er smart limning 

Professionel udstyr til privatbrug

Intelligent varm­limnings-teknik fra STEINEL holder, hvad man forventer sig af limning. STEINEL limpistoler er udstyret med den nyeste batteriteknologi og derfor klar til brug på  15 sekunder. Uanset hvor noget skal limes, om det er husholdning, hobby eller værksted, er et enkelt greb nok, og problemet er klaret. Du kan klare mere end 200  limningsopgaver uden dryp på en batteriopladning. Det er utroligt!. Varmlimning er ideelt til næsten alle materialer. 

 

Se produkter

Innovation til flade tage

Svejseautomat HG ROOF two

Kompakt svejsemaskine med teleskophåndtag, der kan flyttes til venstre og til højre for bedre styring fra begge sider. Svejsning kan komme så tæt som 15 cm væk fra brystningshjørner, og 8 cm fra kanten. Svejsebredde op til 40 mm. Trinløs hastighedsjustering (1-5 m/min.). Høj trykkraft. Digital temperaturkontrol (50-620°C) med display. Motorenhar lang levetid (ca. 10.000 timer).

Se produkte