Laserliner

Laserliner er en kompetent partner på verdensplan.er en kompetent partner på verdensplan. Indenfor konstruktion-, renovering- modernisering-, og restaurering er Laserliner produkter karakteriseret ved et utal af tekniske innovationer. 4 års garantien byder på tydelige fordele og overbevisende præstationer. Laserliner måleteknisk sørger for mere sikkerhed og pålidelighed på byggepladser, indenfor håndværk og industri. Det fremmer bæredygtigheden og sørger for økonomiske løsninger, som letter arbejdet og gør det mere effektivt. Lad dig overbevise om vores sortiment –   brugerorienteret og brugervenligt: 

 

Selv til de vanskeligste opgaver finder du specielle løsninger med innovative produkter. 

 

HÅNDVÆRKERNES FAVORIT  

De bedste laser på marked er selvfølgelig fra Laserliner

De helt ideelle måleværktøjer primært beregnet til indendørs arbejdsopgaver. Simpel håndtering – alle enheder er selvnivellerende. Meget tydelige laserlinjer giver alsidige anvendelsesmuligheder i forbindelse med opsætning af fliser, - Skillevægge, - nedhængte lofter, - gulvlægning, afsætning af højde for el og vvs installationer mm.  

I forbindelse med interiør-, jord- og betonarbejde anvendes rotationslasere til mange forskellige opmålingsopgaver. Deres vigtigste opgave er den nøjagtige overførsel af højder, byggelinjer og hældninger over store afstande, selv under forhold med dårlig sigtbarhed. Laserliner-rotationslasere anvender en lang række teknologier, som gør måling nemmere og sikrere, og/eller som åbner op for et utal af forskellige anvendelsesmuligheder. Ikke uden grund: Stadig flere opgaver kan løses under de mest krævende forhold. 

Den bedste synlighed opnås med de grønne lasere. 

 

Se produkter

FUGT OG TEMPERATURMÅLERE

Et bredt udvalg af måleinstrumenter til alle opgaver fra Laserliner

Fugt er en kilde til mange dyre skader i bygninger. Løbende kontrol af materialer under byggefasen er derfor vigtig, ligesom viden om fugtforhold ved renoveringsopgaver kan spare mange unødige udgifter.
Præcis viden er derfor essentiel – og hertil kræves gode, pålidelige måleinstrumenter. Sundhedsskadelige svampe- og mugangreb kan ligeledes forebygges.
Laserliners brede program omfatter temperaturmålere og fugtmålere – både non-destruktive og til indstik – der dækker ethvert behov. Alle anvender de den nyeste teknologi for præcis modstandsmåling – og de er alle enkle og logiske at betjene. 

Se produkter

MIKRODIGITAL- INSPEKTION

Kom rundt i alle krogene med Laserliners videokamera

Specielle anvendelsesområder og forudsætninger ved utilgængelige steder kræver innovative løsninger for optimal udnyttelse. Jo mindre og mere stabil kameraenheden er, desto mere forskelligartede er anvendelsesmulighederne – både inden for husholdning, industri og håndværk.
 

Se produkter

HÆLDNINGSMÅLER OG SCANNERE

Søg og du skal finde med professionelt udstyr fra Laserliner

Nøjagtig horisontal og vertikal justering gør renoverings- eller montagearbejdet en hel del lettere. De digitale vaterpas har alle oplyst skærm, kraftige magneter og er for den professionelle håndværker undværlige. En special feature på DigiLevel en grøn „fold-ud-væg-linje-laser“ der forøger måleområdet betragteligt.

Universelt lokaliseringsapparat til træ, metal, kobber, jern og spændingsførende ledninger Professionelt borstyringsapparat til sikkerbestemmelse af ind- og udgangspunkterne ved væg- og loftsboringer.  

 

Se produkter

ELEKTRISKE PRØVEAPPARATER

Underoverskrift til produkt

Hvad enten der er tale om kontaktfri spændingstester, fuldstændigt beskyttet multimeter eller universel ledningssøger : Kræsne håndværkere kender de mangfoldige funktioner, der fåe med elektriske kontrolapparater, og kan her finde det rigtige måleinstrument til ethvert formål.   

Præcist og robust prof-multimeter i kompakt design, flere med Bluetooth-interface. Altid nøjagtig måling i områderne spænding, strøm, modstand, kapacitet og frekvens.

 

Se produkter

MILJØ- OG SPECIALMÅLEAPPARATER

Måling af lys, luftstrøm, lyd og laklagstykkelse med Laserliner

Specielle anvendelsesområder og krav som f.eks indenfor bygningsteknogien kræver innovative løsninger med henblik på optimal udnyttelse. Jo mindre og mere stabil kameraenheden er, deto mere forskeligartede er anvendelsesmulighederne - både for husholdning, industri og håndværk.

Se produkter