Baier

I det daglige arbejde drejer det sig om pålidelighed, hastighed og præcision - ikke kun hver dag, men år efter år. Elværktøj og tilbehør fra BAIER er derfor det helt rigtige valg for den professionelle. Siden 1938 har BAIER helt i tysk opfinderånd designet og fremstillet avancerede løsninger i højeste kvalitet, som ved ydeevne og lang levetid igen og igen sætter nye standarder. Det gælder som tidligere med verdens første slagboremaskine, som i dag, med fremtidssikrede diamant-boremaskiner eller diamant-rilleskærere.

Højeste hastighed og præcision til selv de hårdeste opgaver

BAIER diamant-vådboring

Hvis boreopgaverne kræver en meget præcis boring med en diameter på op til 350 mm eller en håndholdt boring, hvor der kun er lidt plads – så har BAIER den rigtige professionelle løsning. Vi tilbyder boremaskiner med høj ydeevne og diamant-vådboremaskiner til arbejde i selv de hårdeste materialer. F.eks. kan den patenterede BDB 802 bruges mobilt ved endelig installation i badeværelset. Den har egen påmonteret vandtank.

Uanset hvilken maskine der vælges, vil BAIER maskinen medfører hurtigt arbejdstempo, perfekte resultater og imponerende effektivitet. Dertil bidrager også BAIERs diamant-borekroners høje boreydelse og særlige konstruktion til det nordeuropæiske marked.

 

Se produkter

Spar tid og penge hver eneste gang du borer - selv i ­kraftig armeret beton!

BAIER Diamant-tørboring

Kraftfuld tørboring op til 250 mm i diameter, ­hurtig dåsesænkning eller støvfri boring i beton og mursten - ­­uanset hvilken udfordring du står overfor, tilbyder BAIER den perfekte og professionelle løsning til tørboring. Håndholdt eller monteret på borestander, specialiseret og alsidig, med diamant- eller ­hårdmetalborekroner. ­Derudover er det nemt at ombygge BDB 825 til vådboring, når der er behov for det.

Alle BAIER tørboremaskiner er overbevisende, hvad ­angår ­præcision, hurtighed og økonomi – hver dag og år efter år.
 

Se produkter

Flere meter pr. time med mindre besvær!

Rillefræsning med BAIER

Skær én bred rille i én arbejdsgang, ­eller to ­parallelle snit og bræk mellem-­kernen fri i selv de ­hårdeste materialer. BAIER's rillefræsningsløsninger gør det let for dig at klare arbejdet på rekordtid. Alt efter opgave kan du vælge mellem diamantrilleskærere eller murrillefræsere.

Alle maskiner udmærker sig ved deres overlegne skæreydelse, høje stabilitet, komfortable håndtering og støvfrie arbejde.
 

Se produkter

Spar tid, fræs op til 30mm i bredden på en gang

En unik murrilefræser fra Baier

Murrillefræser til fræsning af en færdig rille op til 30 mm i bredden og 38 mm i dybden. Fræserakslen sidder på dobbelte lejer og hælder 20 grader, hvilket forenkler installation af kabler og rør. Enkel justering af skæredybde og de store valser for og bag kører let og er nemme at udskifte. Har en solid gearkasse og motordæksel i pulverlakeret trykstøbt aluminium. Er selvfølgelig støvfri takket være muligheden for at tilslutte udsugning.Økonomisk takket være høj skærehastighed og mulighed for genopslibning af hårdmetalfræseren Og sidste men ikke minst, lang levetid takket være støvbeskyttelse af motor og gear

Du finder kun dette unikke murrillefræser hos Baier
 

Se produkter

Flader bearbejdes præcist – på rekordtid

Bearbejdning af overflader med BAIER

Drejer det sig om indendørs eller udendørs, gulve eller vægge, beton, cementgulv eller sten - med BAIER's professionelle løsninger til fræsning, slibning og polering håndterer du arbejder med store flader hurtigt, økonomisk og med millimeters nøjagtighed. Facadefræseren BFF 222 er det perfekte eksempel. Med den fræses 1 m3 puds i en dybde på 6 mm på mindre end 2 minutter! Selv fræsning af blyholdig maling er mulig uden risiko, da indholdet ligger langt under grænseværdien på 0,1 mg/m3.

Dertil bidrager de nye BAIER vendbare fræserstål i hårdmetal, som kan vendes 4 gange, og på den måde opnås endnu længere levetid.
 

Se produkter

Konstant høj ydelse, så luften forbliver ren

Støvsugning med BAIER

Længere paragraf til produkt - "Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum."
 

Se produkter