Profil

 

BAIER Scandinavia ApS – tradition og fornyelse Baier Scandinavia ApS blev etableret i 1992, og ejes af Maschinenfabrik OTTO Baier GmbH i Asperg -Tyskland samt af vores direktør Ulrik Sørbye Friis.
 

Siden 1992 har vi serviceret det danske og svenske marked med kvalitets værktøj, god service og et høfligt TAK FOR ORDREN!


Vor beliggenhed i Birkerød, tæt på motorvejen sikrer at vi kan servicere vore markeder på hurtig og sikker vis.Vi er specialister i rådgivning og levering af kvalitetsværktøj til bygge- og anlægssektoren. Vores primære områder er indenfor bygge- og anlægssektoren med hovevægt lagt på El-værktøjer til at lave huller og riller samt elektroniske måleværktøjer herunder kryds- og rotationslasere.


Kort sagt vi har hvad du og dine kunder skal bruge: Den rigtige kvalitet - Den rigtige pris - Leveret til tiden.


Det er der rigtigt mange andre leveran dører der også påstår, men vi sætter i høj grad handling bag løfterne.Som det vigtige bindeled mellem producent og marked anser vi det for vores fornemste opgave altid at levere som aftalt.Netop på grund af dette, har vi så meget styr på logistikken på vores eget lager i her i Birkerød, at du oftest vil kunne få leveret dine varer fra dag til dag – uanset om vi taler om maskiner eller reservedele.


Vi skal dog have din ordre inden kl. 14.00, hvis du skal have leveret dine varer næste dag, i Danmark, dog leverer vi i resten af Europa på ca. 3-5 dage fra ordremodtagelse.


Vi er specialister inden for vort fag men vi ”øver” os alligvel hver dag for at blive endnu bedre.For at holde fokus på vores primære aktiviteter, arbejder vi tæt sammen med forhandlere i værktøjsbranchen hvor du som bruger altid kan få et godt råd, vejledning eller købe vores produkter.


Vi henviser dig meget gerne til den forhandler der er tættes på dig, men du kan også vælge købe vores produkter her på BAIER.DK , nemt og hurtigt -når det passer dig. Gå ind på www.baier.dk I søgefelt taster du varenummeret. - Herefter kommer du ind på Varekortet- Tryk på KØB og varen placeres nu i din Kurv og her kan du nu bestemme det antal af varer du vil købe Dette gentages for hvert varenummer. Herefter er du klar til at gå TIL BETALING.


Har du spørgsmål er vi klar ved telefoner

Velkommen til BAIER