PB swiss tools

PB Swiss Tools udvikler og producer kompromisløse Schweizer kvalitetsværktøjer: præcise, holdbare og pålidelige. Den, der skruer professionelt, værdsætter de excellente værktøjer og instrumenter. Med anvendelse af seneste teknologier, erfarene specialister og en høj automatiseringsgrad tilbyder vi vores internationale kunder et fremragende pris-ydelsesforhold. 

Schweizer Kvalitet og Garanti  

Verdens fineste håndværktøj

Som eneste producent af skrue- og slagværktøjer mærker PB Swiss Tools deres produkter med et serienummer. Da vi producerer alle vore produkter i egne fabrikker i Schweizeriske Emmental, er kvalitetskontrollen gennemgående. Vores fagpersonale gennemfører strenge kvalitetskontroller under hele produktionen. Deres ekspertviden og det moderne laboratoriumsudstyr garanterer en enestående produktkvalitet og kontinuerlige forbedringer. Samtlige produktionsskridt kan forfølges tilbage takket være serienummeret også efter salg helt ned til råmaterialet. Det er vores kvalitetssegl fremragende kvalitet – ubegrænset tidslimit. 
 

Se produkter

Udvalgte Materialer 

Når kun det bedste er godt nok !

Til fremstilling af PB Swiss Tools værktøjer bruger vi en speciallegering, der er fremstillet specielt til os, på basis af fjederstål. Specielt høje hårdhedsværdier (58-60 HRC) og de enestående sejheds- og fjederegenskaber udmærker vores slidstærke specialstål, som vi har udviklet over årtier sammen med vores stålleverandør. 
 
Cellulose Acetate Butyrate er et afvandlet naturmateriale, der fremstilles af træ. PB Swiss Tools Classic og multicraft greb er lavet af dette materiale. Fordi det afvandlede naturmateriale kan udvikle en ubehagelig lugt i kasser og skuffer, blander vi en decent vaniljeduft i til neutralisering. 
 
Grebs-linjen SwissGrip, VDE-skruetrækkere og elektronik-skruetrækkere er produceret af to komponenter. Kernen består af specielt sej og slagfast polypropylen, der er belagt med hudvenlig og blød elastomer. 
 

Se produkter

Colour Code 

Greb til passende værktøj 

Farver tillader os at kende forskel på forskellige objekter med lignende udseende. På grund af denne viden tilbyder PB Swiss Tools Werkzeuge, der er farvekoderet iht. deres størrelse og iht. deres funktion. PB Swiss Tools bragte i 2000 RainBow sættet med farvekoderede unbrakjonøgler på markedet som de første. Det stigende tal af efterligninger beviser nytten ved farvekoderede værktøjer i anvendelsen. 

Om farvekodering relateret til størrelse eller til værktøjstype, begge systemer garanterer at man hurtigst muligt finder det ønskede værktøj. Du vil være begejstret for funktionaliteten. 

 

Se produkter