Marcrist

Britisk tradition og europæisk design  - hånd i hånd med Sweizisk præcision.
Marcrist i er en Europæisk familie-virksomhed, grundlagt i England med en Schweizisk administration.
 Med hovedsæde i Doncaster/England og datterselskaber i Tyskland, Schweiz og Asien, har Marcrist for øjeblikket en personale-stab på 320 ansatte og opererer i hele verden. Lige siden Marcrist etablering i 1979 har Marcrist målrettet søgt én ambition:  Markedsledende indenfor innovativt og teknologisk diamantværktøj; skæring, slibning og boring. Værktøj som lever op til Marcrist renommé. - Bedre end det bedste!  Marcrist har sat nye standarder indenfor Diamantværktøj, med vores omfattende service og garantier på deres produkter. Marcrist mål er at når du én gang har prøvet et Marcrist-produkt - så vil du altid bruge Marcrist.. fordi du har oplevet forskellen. 

 
 


Skivens stamblad 

Marcrist’s stamblade

Skivens stamblad skal kunne klare en omdrejningshastighed af op til 100 meter pr. Sekund. Traditionelle billige stamblade er lavet af tyndplade. Marcrist’s stamblade er produceret af Høj- Kvalitets-Stål, konstrueret med pr.cision, slebet og hærdet. Ydermere, er de fleste Marcrist stamblade forstærket i midten. 

Segmentet indeholder diamantkornene samt bindemiddel. Sammensætningen i segmentet er teknologisk præcist afmålt med dét vigtige resultat at segmentet slides proportionelt. Marcrist segmenter og tilhørende know-how er kendt som teknologisk førende. Det er derfor at 850-skiver skærer hurtigere og længere! 

Der er mange produktions-metoder til at fastgøre segmenter og diamanter til stamblad, for eksempel lodning, centrering, smeltning og lasersvejsning. Til hver af disse arbejdsopgaver benytter Marcrist sig af mangeårig ekspertise og håndværksmæssige erfaring. Lasersvejsning: Marcrist bruger udelukkende dobbelt lasersvejsning. Hvert segment bliver svejset, ikke blot én men to gange. 

 

Se produkter

En fliseboreløsning der virker! 

BAIER Diamant-tørboring

PG850 til professionelt brug og PG750 den ideelle løsning til ad hoc-opgaverne. To flisebor med høj præstationsevne og enestående fliseboreløsninger. De borer selv den hårdeste flise med lethed, efterlader rene og præcise huller i enhver flise med enhvér boremaskine.. specielt velegnet akkuboremaskiner. Ødelagte, knækkede fliser hører fortiden til, og det gør behovet for dyre special-bor også.   

Der findes ikke den flise dette bor IKKE kan bore i!  Vi er overbeviste om at Marcrist’s PG850 og PG750 flisebor er netop hvad vores kunder har ventet på, vi er meget sikre i vores sag 

 

Se produkter
 
 

Diamantbor der holder

Boring med Marcrist

Konventionelle diamantbor mister regelmæssigt segmenter. Vi er overbeviste om, at Marcrist diamantbor er blandt de bedste i verden, fordi de borer hurtigere, holder længere og ikke mister segmenter. Selv med vores enestående kvalitet, er ”det umulige” stadig muligt og det kan godt lade sig g.re at beskadige diamantboret og/eller deformere dele af selve segmentet. 
 

Se produkter